diumenge, 27 d’octubre del 2013

ELS PAPIS I MAMIS DELS POLPETS

El dimarts vaig fer la primera reunió després del periode d'adaptació i la veritat és que vaig tenir ple total i aixó és d'agraïr, moltíssimes gràcies per la vostra assistència i participació, espere que valoreu molt el treball que fan els vostres fills i filles ja que s'esforcen cada dia per fer-ho tot bé.
M'agradaria dir-vos que l'Educació Infantil és l'etapa més important de l'escolaritat que comencen els polpets, valoreu possitivament tot allò que fan, que us conten, si us diuen vine a vore la meua classe que els feu cas, si us diuen he de portar tal cosa al col.le que ho feu, en definitiva que confieu en ells i elles i en mi, tots junts aconseguirem coses molt grans.
També dir-vos que els papis i mamis formeu una pinya i us suporteu els uns als altres perque si es així ho transmetreu als vostres petits i ells també formaran un grup cohesionat que serà molt bó per a la seua continuitat durant tota l'escolaritat.
Aprofite també per convidar-vos a que participeu en festes escolars, projectes, tallers... els us ho agrairan i no sabeu com!!!
Formem entre tots nens i nenes FELIÇOS, CREATIUS, IMAGINATIUS, SEGURS DE SÍ MATEIXA, AMICS DELS SEUS AMICS, RESPECTUOSOS...

MOLTS ÀNIMS EL CAMÍ ÉS LLARG I COMPLICAT, PERÒ JUNTS HO ACONSEGUIREM, ESTIC SEGURA.

MIL GRÀCIES.



"La posibilidad de realizar un sueño es lo que hace que la vida sea interesante"
 Paulo Cohelo



8 comentaris:

  1. UNA ENTRADA MUY BONITA ANGIE,GRACIAS A TI POR TU DEDICACION Y VOCACION,SABES QUE TE ADORA Y TE APOYARE EN TODO,POR TI Y POR ELLOS.GLUP GLUP.

    ResponElimina
  2. Muchas gracias Isabel, lo sé guapa, glup glup.

    ResponElimina
  3. Totalment d'acord Angie, hem de participar en la vida escolar dels nostres fills, valorar tot el que fan i donar-li la importància que té perquè com tu has dit es tracta d'una etapa molt important en les seues incipients vides. Totes i tots junts formarem un grup increïble i cohesionat pel bé dels nostres fills i filles, i perquè les relacions ens fan créixer com a persones, ens enriqueixen i al final som més feliços.

    ResponElimina
  4. Ahí queda aixó, molt ben dit Sandra, xapó!!!

    ResponElimina
  5. Completament d'acord amb tu!! Ahí hem de estar els pares per recolçar l'educaciò dels nostres fills, i per supost que nosaltres hi estarem :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. No tinc cap dubte de que ho fareu Paloma, glup glup ;-))

      Elimina
  6. Estoy segura que todos juntos lo vamos a conseguir. Estamos ahi para compartir con nuestros hijos, contigo y con el resto de padres y peques este momento tan especial. No cambies nunca.

    ResponElimina
  7. Espero no hacerlo Carmen, y si lo hago que sea siempre para mejorar y por mis alumnos y alumnas, porque quiero lo mejor para ellos y ellas, glup glup ;-))

    ResponElimina