dimarts, 6 de maig del 2014

III LLIBRE GEGANT

Des de fa tres cursos ja,  per a celebrar La Diada del Llibre, el cicle d'Infantil ho fem elaborant un llibre gegant entre tots i totes. Cada classe realitza una fulla d'aquest llibre, enguany estic super contenta perque hem aconseguit que es sumen a aquesta iniciativa cursos de primària, i ho han fet fins a tercer. M'agradaria agrair a tots i totes aquelles mestres que s'han sumat a l'activitat hem creat un ambient de companyerisme, de col.laboració, d'ajut, de complicitat... que feia falta al col.le. Aqui escric el nom dels professionals de l'educació implicats en aquest llibre:

SELI MARTINEZ, ANGIE ESTEVE, ELENA LORENZO, SANDRA LÓPEZ, TICA MELIÀ, TICA ANDRÉS, ROSANA MEGIA, MÓNICA, MARIA JOSÉ RIUS, HONORI GARCIA, MAITE ESTEVE, GEMA BOLUDA, PEDRO TOLEDO, GUILLERMINA SEGARRA I AMPARO BELTRÁN

Espere el proper any poder escriure molts més noms de companys i companyes que s'adhereixen a la nostra iniciativa.

El conte comença amb un binomi fantàstic que enguany era BOTES-PINGÜÍ, a partir d'ahi des de tres anys comença el conte i va passant per les classes que participen i va creixent la història.

La classe dels polpets hem escrit la segona pàgina del conte, al nostre petit escrit apareix un nou personatge, Nil, un xiquet que alimentava amb peixets al pingüí Dolç, però un bon dia no li portà peixets li donà unes botes i ...

Així hem construit a Nil, a Dolç i tot el que hi ha a la nostra pàgina.





I així construim a Dolç:




LES AVENTURES DE DOLÇ
























5 comentaris:

  1. Espectacular aquest treball d'equip. I el conte us ha quedat molt original.
    Un petó. A seguir aixi. ....

    ResponElimina
  2. Enhorabona a tots els que heu participat en la elaboració del conte, ha quedat xulísim. Me pareix que es molt bo que els xiquets fagen treballs en equip, i que participen varios cursos es genial. A seguir així!!!

    ResponElimina
  3. El llibre gegant ha quedat xulisim. Enhorabona a tots :-)

    ResponElimina
  4. El llibre gegant ha quedat precios. Se lo han passat genial fent-lo. Enhorabona a tots el polpets, crancs, pollets, conillets, patufets... Es genial que treballen en altres grups.

    ResponElimina